Galeri

Galeri

Çökertme Tarifi Resimli

Çökertme Tarifi
Resimli Çökertme Tarifi
Çökertme Nasıl Yapılır?


Çökertme Tarifi


Malzemeler
200 gr dana biftek
2 adet orta boy patates
2 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı su
Sos için :
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber

Hazırlanışı
2 su bardağı yoğurdu, yarım su bardağı su ile koyu bir kıvama gelene kadar çırpınız.
Yıkadığınız 2 adet patatesi kibrit çöpü gibi ince ince doğrayınız.
Dana biftekleri de bir parmak kalınlığında kesiniz.
Önce patatesleri kızartın, ardından ince kesilmiş bifteği arkalı önlü kızarana kadar pişiriniz.
Servis tabağına önce yoğurdu alınız.
Üzerine kızarmış patatesleri bifteği yayınız.
1 çorba kaşığı tereyağını eritiniz.
Kırmızıbiberi ilave ederek sosu kebabın üzerine gezdiriniz.
Sıcak olarak servis yapabilirsiniz.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger