Galeri

Galeri

Sorunlu ciltlere makyaj tüyoları





Sorunlu ciltlere makyaj tavsiyeleri
Sorunlu ciltler için kusursuz makyaj
Sorunlu ciltler için kusursuz makyaj önerileri

Bayanların cilt sorunlarını makyajla kapatmak istemeleri bazen ciddi sorunlara yol açabilir.
Hangimiz zaman zaman cildimizle sorun yaşamıyor ki? Tabii ki böyle zamanlarda en büyük yardımı makyaj ürünlerinden almayı planlıyoruz. Ancak cilt sorunlarını makyajla kapatmaya çalışmak çoğu zaman daha büyük problemlere yol açabiliyor. İşte, doğru bildiğimiz yanlışlarla ilgili tüyolar…

  • Bayanlar Makyaj öncesi uyguladığımız baz ürünlerin ve pudranın gözenekleri tıkadığı doğru değil. Aksine fondöten ve kapatıcı kalemler sivilceleri sadece görsel olarak yok etmiyor. İçeriklerindeki çinko ve salisikasit dolayısıyla daha hızlı iyileşmelerine yardımcı oluyor.
  • Matlaştırıcı bir baz ürün, cildin parlaklığını, yüzeydeki kızarıklığı alırken siyah noktaları da kamufle ediyor. Bunun için ideal ürünler arasında kapatıcı ve cilt tonu dengeleyici kalemler öne çıkıyor. Ardından uygulayacağınız transparan bir pudra makyajın da kalıcılığını artırıyor.
  • Sorunlu ciltlerde kompakt pudralar pek önerilmiyor. Cildiniz gün içinde parlamaya başladığında pudrayla fazla yağı almak mümkün. Ancak bunu sıkça yapmak makyajın lekelenmesine neden olabiliyor.
  • Sorunlu ciltlere yönelik birçok fondötenin içeriğinde cildin parlamasını bir süreliğine önleyici partiküller bulunsa da, gün boyunca mat bir cilt için transparan pudra kullanmakta fayda var. Bir küçük dipnot; uzmanlar, kapatıcı ürünlerin ‘komedogen’ olmamalarına özellikle dikkat etmenizi öneriyor.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger