Galeri

Galeri

2012 Koç Burcu Aşk Hayatı

2012 Koç Burcu Aşk Hayatı
Koç burcunun 2012 aşk hayatı
2012 Koç Burcu Aşk Hayatı Nasıl Geçicek


2012 Koç Burcu Aşk Hayatı nasıl geçicek merak ediyormusunuz sevgili Koç Burçları öyleyse hepbirlikte 2012 Koç Burcu Aşk Hayatı nasıl geçicek öğreniyoruz

2011 yılından beri burcunuzu zorlayan bir konumda bulunan Satürn’ün etkisiyle özellikle ikili ilişkiler konusunda kendinizi baskı altında hissetmiş, üstünüze yığılan sorumlulukların altında ezilmiş olabilirsiniz. Fakat bu yıl Jüpiter’in rahatlatıcı ve sevindirici desteğini yılın büyük bir kısmında üzerinizde hissedeceksiniz.

Bolluk vadeden fırsatlar motivasyonunuzu arttıracak. Ocak ayının ortalarından itibaren sosyal hayatınızda meydana gelen hareketlilik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Genişleyen çevreniz sayesinde yeni ilişkilere adım atmanız kolaylaşacak. Gene Ocak ayı boyunca seyahatleriniz, katılacağınız eğitim programları, yabancı ülkelerle bağlantılı konular sayesinde duygusal hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Şubat ayında ise daha duygusal olabilir, kendinizi biraz yalnız hissedebilir, karamsar ve endişeli bir tutum içine girebilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen olaylar karşısında kendinizi çaresiz hissetmeniz de mümkün. Fakat Mart ayından itibaren motivasyonunuz yükseliyor.

Cesaret ve güven arttırıcı gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Özellikle 12 Marttan itibaren beklenmedik olaylara daha fazla açık olacaksınız. Sürpriz gelişmeler sizi yepyeni koşulların içine sokabilir.

Nisan ayının ilk yarısında ve son haftasında ikili ilişkilerinizle ilgili etkileyici gelişmelerle karşılaşmanız mümkün. Duygusal anlamda sizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya devam eden ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Mayıs ayında ise duygusal hayatınızla ilgili sorumluluklar ve kısıtlanmalar artabilir. Haziran ayında yakın çevrenizden, kardeş veya akrabalardan birisiyle ilgili gelişmeler ilişkileriniz üzerinde etkileyici olabilir.

Duygusal anlamda olumlu olabilecek bu gelişmeler yakın ilişkiler içine girmenizi sağlayabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebileceğiniz bu dönemde yeni başlayan veya devam eden bir ilişkinizi yakınlarınıza müjdeleyebilir ve bu ilişki nedeniyle ailenizle bazı tartışmalara da girebilirsiniz.

İletişim bozukluklarının ve bazı düşüncelerin açıkça ifadesi aile içinde huzursuzluğa neden olurken, aşk hayatınız açısından en hareketli gelişmeler Temmuz ve Ağustos aylarında yaşanacak. Özellikle Ağustos ayında aşk hayatınız veya duygusal ilişkileriniz anlamında mücadeleci bir tutum içine girebilirsiniz.

Meydana gelen gelişmeler tutkulu ve yoğun ilişkiler içine girebileceğinizi işaret ederken, kıskançlık, ihanet, öfke, şüphe ve kuruntu gibi nedenler yüzünden aşkınızın sonlanabileceğini de işaret ediyor.

Eylül ayının ikinci yarısında aşk hayatınızla ilgili gelişmeler sizi oldukça mutlu edebilir. Tutku dolu duyguların artacağı, sevginizi açıkça ilan edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde eğer bir ilişkiniz yoksa bulunduğunuz hareketli ortamlarda kalbinizi yerinden oynatacak biriyle heyecanlı bir aşkın ortasına düşebilirsiniz.

Ekim ayında heyecan ve coşkunuz devam ederken, duygularınız da git gide daha yoğunlaşabilir. Fakat sağlıksız düşüncelerin ve duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Kıskançlık, şüphe, kuruntular yüzünden yolunda giden bir ilişkiyi berbat edebilirsiniz. Sabırlı olun ve kuruntulardan kurtulmaya çalışın.

Kasım ayında sürpriz yolculuklar yapabilir, bulunduğunuz ortamlarda yepyeni heyecanlı ilişkiler içine girebilir veya devam eden ilişkinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz.

Aralık ayında ise duygusal anlamda kendinizi daha fazla baskı altında hissedebilir ve duygu patlamaları yaşayabilirsiniz. Mantıklı davranabilir ve öfkenizi kontrol altında tutabilirsiniz
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger