Galeri

Galeri

Nasıl Uyuyabilirim?





Uykusuzluk sorununa çözüm
Nasıl Uyunur
uyku problemi nasıl çözülür


Gece yatağa başınızı yastığa koyduğunuz anda uyumak isterken aklınıza takılan düşünceler uykunuzu mu kaçırıyor? İş sorunu, okul dersleri, faturalar,eşiniz, çocuklarınızın sorunu, akşam yemeği derken büsbütün uykudan uzaklaşıyor musunuz? İşte size endişelerinizden uzaklaştırıp rahat uyumanızı sağlayacak öneriler;

Nasıl Uyuyabilirim?
  • Endişelerinizden kaçmak yerine endişelerinizin üzerine gidip onları tek tek not edin. Böylece sorunlarınız daha somut bir hal kazanmış olacaktır. Bu durum kendinize dışarıdan bakmanızı sağlar. Böylece sorunları kafanızda evirip çevirip daha da büyütemezsiniz! Elde edeceğiniz şey mi?Tabi ki küçültülmüş bir sorun!
  • Kimileri için rahatlamak çok kolayken kimileri bir türlü akıllarından geçen düşünceleri durduramazlar. Peki, kapat düğmemize nasıl basacağız? Eğer zihninizdekileri uzaklaştıramıyorsanız hiç değilse yenilerine yer açmayın. Yatağa girmeden 1 saat önce telefon ve bilgisayarınızla vedalaşın. Böylece zihniniz günün bittiğini yavaş yavaş kabul edecektir.
  • Birkaç dakika gözlerinizi kapatıp sadece bedeninizi hissetmeye çalışın. Konsantrasyonunuzu nefes alıp verişiniz üzerinde yoğunlaştırın! Kendinizi dinleyin!
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger