Galeri

Galeri

Saroz Tatil Köyü






Saroz Tatil Köyü hakkında bilgi, Saroz Tatil Köyüne nasıl gidilir, Saroz Tatil Köyü iletişim bilgileri
Saros Körfezi Türkiyenin az bilinen, en nadide körfezlerinden biridir.Saros Körfezi, dünya üzerinde kendi kendini temizleyebilen 3 körfezden biri olma özelliğine sahiptir.
Pek çok konumda Saros’un suları yurtdışının pahalı tatil merkezlerini aratmayacak kadar berrak ve temizdir. Sadece bu özellik bile Saros’u bir cennet yaparken, Yunanistan’a yakın konumu ve ormanlık alanlara sahip olması nedeniyle çoğu bölgelerinin sit alanı oluşu; doğal güzelliklerini korumasına yardımcı olan yegane özelliklerdendir. İşte Saros Tatil Köyü böyle bir doğa cennetinde konuçlanmıştır.

Saros Körfezi’nin en uç noktası olan Enez’e bağlı Vakıf Köyü’nün bakir doğasında, Semadirek Adası’na karşı muhteşem doğallıkta bir tatil arzulayanlar için vazgeçilmez bir seçenek Saros Tatil Köyü. Kaz Dağları’ndan gelen esintilerle birbirine karışan çam kokularının eşliğinde gün batışını izleyebileceğiniz bir tatil köyüdür.

Saros Tatil Köyü 120 odalı ve 550 yatak kapasitelidir. Odalar 1. sınıf, 2. sınıf ve standart olmak üzere 3’e ayrılır. Odaların tamamında teras ya da balkon, doğa ve deniz manzarası, özel banyo, daimi sıcak su, kablosuz internet mevcuttur. Deniz kıyısındaki café, 350 kişi kapasiteli muhteşem günbatımı manzaralı restaurant ve dilediğiniz her türlü içkiyi bulabileceğiniz barı ile Saros Tatil Köyü müşterilerine hizmet verir.

Ayrıca Saros Tatil Köyü 200 metre genişliğindeki toplam 3000 metre karelik plajına dalış tutkunlarını da davet ediyor. Türkiye’nin gözde dalış merkezlerinden olan Saros’ta dalmak isteyenler için eğitimli dalış hocalarıyla bu heyecanı yaşayabilrisiniz. Saros Tatil Köyü’nün diğer hizmetleri arasında rüzgar sörfü, fitness merkezi, çocuk parkı, basketbol, voleybol, futbol sahaları ve otopark hizmetleri de bulunuyor.


Saros Tatil Köyü’ne ulaşmak için Keşan – Enez yolunu takip edebilir, Abdürrahim Köyü’nden Vakıf yönüne saparak 4 km sonra Saros Tatil Köyü’ne varabilirler.

Saroz Tatil Köyü
Vakıf Köyü, Enez / Edirne
Telefon: (284) 861-1414
Email: iletisim@sarostatilkoyu.com
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger