Galeri

Galeri

Evde Kaş Alma Teknikleri




Kaşlarınızı kendimiz alıyor ve kaş almanın doğru simetrisini bilmiyorsanız kaşlarımız biçimsiz ve çirkin olacaktır. Be nedenle kaş alma teknikleri çok önemlidir.


Sizin için evde kaş almanın püf noktalarını veriyoruz:

1. Kaşınızın tam olarak nereden başlaması gerektiğini bulabilmek için bir kalemi burnunuzun yanından yere dik olacak şekilde tutunuz. Kalemin silgili tarafını burun kanadına, ucunu ise kaşınıza yakın olacak şekilde tuttuğunuzda kalemin gövdesinin gözünüzün başladığı yerden geçiyor olmasına dikkat ediniz. Kaşınızın, kalemin burun tarafında kalan fazla tüylerini cımbızla alınız. Burun üzerine doğru olan bu bölgedeki tüyler gözlerinizi olduğundan daha çok birbirine yakın gösterecektir.


2. Kalemi, silgili tarafı yerinde sabit kalacak ve gövdesi gözünüzün İrisinin ( Gözün renkli kısmı ) en dışa doğru olan yanından geçecek şekilde ucundan yataya doğru kaydırınız. Kalemin bu pozisyonda gösterdiği yer, kaşınızın kavis yerinin nerede olması gerektiğidir. Şimdi kaşı çok inceltmemeye dikkat ederek kavisin altında kalan alandaki tüyleri cımbız ile alınız.


3. Bir kez daha kalemi, silgili tarafı sabit kalacak şekilde ucundan gözün en dış köşesine doğru çeviriniz. Bu çizgi kaşınızın bitmesi gereken alandır. Kalemin kulak tarafındaki tüyleri de cımbız ile alınız. Bu bölgeye kadar uzanan kaşlar gözlerinizin düşük görünmesine neden olur. Kaşın bu bölgedeki temizliği ve de kavisinin düzeltilmesi gözlerinizin daha kalkık görünmesini sağlayacaktır.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger