Galeri

Galeri

Bjk taraftarının,yabancı madde yağdırdığı Eboue“Türkiye'de ırkçılık mı var?isyan etti

Eboue'den şok iddia
Beşiktaş taraftarının, yabancı madde yağdırdığı Eboue, çılgına dönerken “Türkiye'de ırkçılık mı var? Bana maymun diye bağırdılar” diyerek isyan etti. Arkadaşları Fildişili'yi zor sakinleştirdi.







Galatasaraylı Emmanuel Eboue'den şok iddialar... Beşiktaş tribünlerinin derbinin ikinci yarısında neredeyse her taç atışında ve yerde kalışında yabancı madde yağmuruna tuttuğu Fildişi Sahilli yıldız, karşılaşmanın bitiminde soyunma odasında isyan etti.

Tribünlerin kendisini linç etmye kalktığını belirten ve yapılanların taraftarlığa sığmadığını belirten 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun, takım arkadaşlarına “Türkiye'de ırkçılık mı var? Tribünler bana 'Maymun' diye bağırıyor. Ben sahada sadece futbolumu oynamaya çalışıyorum. Böyle bir tepkiyle karşılaşmak sinirlerimi bozdu” diyerek isyan ettiği bildirildi.

Arkadaşları tarafından zor sakinleştrilen Fildişili yıldızın bu şok iddiasına bazı oyuncuların “Sen yanlış anlamışsındır. Burada öyle şey olmaz” dediği öğrenildi. Ayrıca sahaya 21. dakikada bir Beşiktaş taraftarı girdi, topsuz alanda etkisiz hale getirilen taraftar olaysız çıkarıldı. Bu yüzden de Beşiktaş'a para cezası gelebilir. Eboue'nin iddia ettiği gibi ırkçılık yapıldığı tespit edilirse Beşiktaş kulübüne Türkiye Futbol Federasyonun'dan ve UEFA'dan çok ağır cezalar gelebilir. Ancak bu olay tespit edilemezse federasyondan kulübe sadece uyarı yapılır. Seyirciyi izleyen polis kameralarının da izleneceği ırkçılık eylemi olduğu gözlenilirse, Sporda Şiddet Yasası'nda yer alan cezalar uygulanabilir.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger