Galeri

Galeri

G´Saray'imizda eleştiri oklarının hedefinde olan Albert Riera´ya sürpriz talip cikmis

Riera'ya sürpriz talip!
Galatasaray'a geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Albert Riera için sürpriz bir talibin çıktığı iddia edildi.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Albert Riera için sürpriz bir talibin çıktığı iddia edildi. İngiliz Daily Mail'de yer alan habere göre; EPL takımlarından Sunderland, Riera'yı yeniden Ada'ya getirmek için çalışmalara başladı.

Haberde yer alan ifadelere göre; Sunderland menajeri Steve Bruce, Albert Riera'nın transfer edilmesi için yönetime teklif sundu ve bu teklifin cevabını beklemeye başladı. Ada basını Riera'nın Sunderland'e transferindeki en büyük engeli İspanyol oyuncunun haftalık kazancının yüksek olması gösteriliyor.

Gazetenin haberinde kadrosunu yeniden şekillendirmek isteyen Galatasaray'ın Riera'nın yüksek maliyetinden kurtularak, İspanyol oyuncunun yerine Manchester United'ın Bulgar forveti Berbatov'u kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezondan bu yana iyi bir sol kanat oyuncusu arayan Steve Bruce'un, Premier Lig tecrübesinden dolayı Riera'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

BİR YORUM / HABER ANALİZ
FATİH ŞAMLIOĞLU
fatihs@maksimum.net

Daily Mail, Ada basınının tabloid gazetelerinden biri ancak zaman zaman ortaya çıkardıkları haberler ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Baktığımız zaman transfer döneminde Raul Meireles'in Liverpool'dan Chelsea'ye transferini ya da Ashley Young'ın Aston Villa'dan Manchester United'a transferini haftalar öncesinde 'flaş' bir şekilde duyuran da Daily Mail... Ancak buna rağmen son dönemdeki spekülatif haberleri nedeniyle Daily Mail'in Mirror ya da Guardian kadar prestiji yüksek bir gazete olduğunu söylemek oldukça güç...

Riera haberine dönecek olursak; Riera hakkında ortaya atılan iddialar gerçek olabilir, zira sezon başında da Steve Bruce'un Riera'yı transfer etmek istediği biliniyordu. Ancak haberde geçen haftalık kazanç 115 bin pound ciddi tereddütleri de beraberinde getiriyor. Riera'nın Galatasaray'dan yıllık kazancı -toplam- 3.2 milyon avro civarında bir rakama tekabül ediyor ancak Daily Mail'in haberindeki rakam Riera'nın asıl kazancının kat kat fazlası... Daily Mail'in haberine göre; Riera, Elmander'den 3, Melo'dan ise 2 kat fazla kazanıyor ki bu rakamlar aslında gerçeklikten çok uzak... Rakamlar gerçeklik ile kesişmiyor ancak haber ve konuşulanlar konusunda biraz daha beklemek gerekiyor...


Webaslan



Bu da haberin ingilizcesi anlayanlar icin




Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger