Galeri

Galeri

Evlilikle ilgili araştırma sonuçları




Evlilikle İlgili Araştırmada İlginç Sonuçlar
Japonlar tarafından yapılan bir araştırmaya göre, gençler arasında eşi veya bir ilişkisi olmayanların oranı giderek artıyor.
Evlilik hakkında yapılan araştırmanın ilginç sonuçları şöyle;
Cinsellik ve evlilik eğilimlerinin ele alındığı araştırmaya göre; 18-34 yaşları arasındaki bekar erkeklerin yüzde 61'inin bir ilişkisi yok.Bekar kadınlar arasında ise bu oran yüzde 50.. Bu oranlar benzer bir araştırmanın yapıldığı 2005 yılına göre yükselişe işaret ediyor.

Eş veya partner bulmaktan umudu kesenler, bekar erkeklerin dörtte birini oluşturuyor. Kadınlar arasında bu oran yüzde 23.
Dünyanın doğum oranı en düşük olan ülkelerinden biri olan ülkede, nüfusun önümüzdeki 40 yılda ciddi oranda azalacağı tahmin ediliyor.Evlenenlerin sayısı 1970'li yıllardan bu yana sürekli geriliyor.
Japonya'da geleneksel toplum değerleri hala pek çok yönden etkisini hissettiriyor.Ankete katılan kadınların çoğu, bekârlığın, kendilerine, evliliğe göre daha uygun olacağını düşünüyor.Ankette ayrıca, 35-39 yaş grubundaki kadın ve erkeklerin dörtte birinden fazlasının şimdiye dek hiç cinsel ilişki deneyimi olmadığı ortaya çıktı.

Hükümet bu soruna çözüm geliştirebilmek için beş yılda bir, evlilik ve cinselliğe bakış hakkında ayrıntılı anketler düzenliyor.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger