Galeri

Galeri

hürremin saç rengi hangi boya






hürrem karameli saç boyası, hürrem sultan karameli, hürrem karameli kimlere yakışır

Kadınlar Hürrem Karameli istiyor
Diyarbakır'da bir kozmetik firması Muhteşem Yüzyıl dizisinin öne çıkan karakterlerinden Hürrem Sultan'ın saç renginden esinlenerek ürettiği saç boyası ile 8 ayda 1 milyon adet satış yaptı.
Bu ürüne kadınların beklentilerinin çok üzerinde talep gösterdiğini vurgulayan firma yetkilisi şunları söyledi: ''Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin saç rengi hoşumuza gitti ve ürettik. Hürrem Sultan'ın saç renginde ürettiğimiz 'Hürrem Karameli' ürününden 8 ayda 1 milyon adet sattık. Bu süre zarfında toplam satışımız ise 3 milyon adet. Bunun 1 milyonunu ihraç ürünler oluşturuyor. Yurt içinde sattığımız 2 milyon ürünün yarısı Hürrem Karameli oldu."


HÜRREM KARAMELİ YOK SATIYOR

Türkiye'de yıllık saç boyası tüketiminin 70 milyon adet olduğunu, bunun yaklaşık 50 milyon adetinin yurt dışından ithal edildiğini belirten yetkili, Türk firmalarının her geçen gün bu sektörde büyük gelişme göstererek, yurt dışı firmalarına rakip olmaya başladığını bildirdi.

Peki Meryem Uzerli'nin saç rengi hürrem karameli nedir kimlere yakışır?

Hürrem Sultan’ın saç renginin bakır olması nedeniyle kadınlar arasında “Hürrem Bakırı” olarak adlandırılan bakır rengi sezonun en fazla kullanılan saç rengi oldu ve oluyor.

Beyaz ten ve açık göz rengine sahip kişiler Hürrem saç modeli ve rengini güvenle kullanabilirler.

Bu renk kumral bakır tonları olarak tanımlanıyor. Çilli hanımlarda gayet hoş duruyor. Böyle bir rengi saç rengi olarak seçiyorsanız giyeceğiniz kıyafetlerin renklerinin de çok önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Sarıdan uzak dururken yeşil beyaz ve siyah gibi renklerin tercih edilmesi saç rengini daha da ortaya çıkaracaktır. Makyajda ise bakır ve kahve tonları tercih edilebilir.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger