Galeri

Galeri

Ten Rengine Göre Makyaj




Ten Rengine Göre Makyaj Yapımı,
Ten Rengine Uygun Makyaj


Ten Rengine Göre Makyaj önerileri; Esmer, sarışın, kumral tenliler için etkili ve pratik makyaj tüyoları


  • Kumrallar için Makyaj Önerileri



Cildinizin rengiyle bütünleşip, pürüzsüz bir görünüm kazandırmak için açık sarı, krem tonlarında fondötenler tercih edebilirsiniz. Uçuk pembe, bronz allıklar cildinize canlı bir görüntü verecektir. Göz makyajında; mavilerden yeşillere simli sarılardan somon rengine kadar, her ton size yakışacaktır. Dudaklar için uçuk pembeler, şeftali tonları ya da parlatıcılar teninize uyacak ve makyajınızın mükemmel sonuçlara ulaşmasını sağlayacaktır.

  • Esmerler için Makyaj Önerileri


Doğal ve pürüzsüz bir görünüm için mutlaka kahverengi veya toprak tonlarında fondöten tercih edilebilirsiniz. Kehribar, tarçın ve kiremit rengi size en çok yakışan renkler arasındadır. Sizde bronz görünüm sağlayan allıkları kullanabilirsiniz. Gözlerinize uygulayacağınız renklerde sınır yok. Hemen hemen her renk size yakışacaktır. Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek şey, göz renginizle uyumlu renkleri tercih etmek olacaktır. Dudaklarda, açık pembe tonları ve mercan renklerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel davetler için çilek rengi, günlük yaşam için ise şeffaf parlatıcılar çok güzel olacaktır.

  • Sarışınlar için Makyaj Önerileri



Fondöten seçiminde doğal görünümü yakalamak için hafif sarı tonları tercih edebilirsiniz. Tozpembe ya da şeftali tonlarında allıkla cildinize canlılık kazandırabilirsiniz. Lacivert, eflatun, yeşil gibi koyu renkleri göz makyajında kullanabilirsiniz. Dudaklarda koyu pembeler, şeftali tonları; ten renginizle uyum sağlayacaktır.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger