Galeri

Galeri

Yılbaşı Makyaj Önerileri







2012 Yılbaşı makyajı önerileri
Yılbaşı makyajı tavsiyeleri
Yılbaşına özel makyaj önerileri
Yılbaşı makyajı önerileri
Evet yine güzel bir döneme giriyoruz yeni yıl kapıda sayılır 2012 yılına sayılı günler kala eksiklerinizi yavaş yavaş tamamlamak üzere olmalısınız sevgili bayanlar Kıyafet, saç, hazırlıklar tamam! Peki ya makyaj? Ne düşündünüz o gece için?Biz size o geceye özel makyaj önerileri sunuyoruz
Makyaj konusunda kararsızsanız, sezon trendlerinden hazırladığımız yılbaşı makyaj önerilerine bakın.
Kırmızı


Yılbaşının rengi kırmızı olmadan olur mu? Olmaz! Hem bu sene kırmızı moda trendlerinde de üst sıralarda yerini aldı. Makyajda da bir o kadar popüler.

Kırmızı ve tonları, yılbaşı makyajı için çok ideal. Özellikle siyah ve lacivert giyinmişseniz, dudaklarınızı ve tırnaklarınızı patlak kırmızı ile renklendirin. Koyu renk kıyafetlerde kırmızı daha güzel görünür. Gözlerinizi çok fazla koyultmayın bu renk ruj kullandığınızda. Dudaklar tamamıyle ön planda olsun... Seksi, değil mi?

Chanel'in bu sezon makyajında kırmızının ayrı bir yeri var. Aklınızda olsun

Koyu mor


Dolce Gabbana'nın Evocative Beauty makyaj koleksiyonunda yer alan koyu mor ruj, şu anda trendlerin başını çekiyor. Morun makyajda öne çıktığı bu sezonda özellikle koyu mor ojeler ve rujlar çok popüler.

Koyu mor ruj, açık tenli ve sarı saçlılara çok yakışıyor. Gece makyajının rengi olan moru, pudra rengi kıyafetlerle tamamlayabilirsiniz.

Bu renk ruj kullandığınız zaman fazla aksesuara da ihtiyacınız olmaz. Çünkü mücevherin de rengi olan mor, bütün aksesuarları gölgesinde bırakacak kadar iddialı...

Metalik

Metalik renklerle oynamak cesaret gerektirir. Gündüz için uygun olmayan bu tonlar yılbaşı gibi özel geceler için biçilmiş kaftandır.

Renkleri karıştırmaktan korkmayın. Dilediğiniz metalik tonları biraraya getirin ve göz makyajında kullanın. Hatta sınırların dışına çıkın ve şakaklarınıza kadar renkleri taşırın.

Metalik makyaj yaptığınız zaman florasan tonlarda kıyafetlerden uzak durun.

YSL'nin koleksiyonu metalik makyaj için bir cennet adeta...

Dumanlı

Buğulu bakışlar her zaman seksidir. Gece makyajının en çok kullanılan tonları koyu kahve, siyah ve gridir. Bu üçünün karışımı ortaya iddialı bir göz makyajı çıkarır.

Yılbaşı gecesi bu tonları kullanacaksanız, siyah eyeliner ve siyah kalem ile gözlerinizi önce çerçeveleyin. Sonra kahve ve siyah far ile gölge oyunları yapın. Dudaklarınız ve teniniz "nude" olsun.

Dore

Dore gibi ışıltılı renkler özel geceler için birebirdir. Lüksün ve ihtişamın rengi dore, yılbaşı gecesi makyajının da olmazsa olmazıdır. Yılbaşı gecesi yıldızlar kadar parlak olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?
Fakat dore makyaj da şuna dikkat etmelisiniz; allığınız, farınız ve rujunuz hepsi birden parlak olmasın. Işıltıyı ya gözlere ya elmacık kemiklerinize verin.

Özellikle esmerler dore makyajı mutlaka denemeliler.

Dore makyaj için Dior ve YSL'nin sezon koleksiyonlarına bakmanızı tavsiye ederiz.

Derin mavi

Estee Lauder'ın mavi ağırlıklı yeni sezon makyajı, derinlik sarhoşluğuna yeni bir anlam katıyor. Açık maviden laciverte kadar mavinin tüm tonlarını bu koleksiyonda görmek mümkün.
Kumralsanız ve bordo veya gri tonlarında bir kıyafet giyecekseniz, bu tonlarda makyaj yapmalısınız. Rujunuz açık renk olmalı, makyajın tüm rengi gözlerde toplanmalı.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Netsitem IGüncel Bigli Paylaşım Platformu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger